На младите им писна от политиците на прехода. Всичко се

...
На младите им писна от политиците на прехода. Всичко се
Коментари Харесай

Дикме: Борисов изпълнява волята на управляващите Доган и Пеевски

На младите им писна от политиците на прехода. Всичко се натрупа и по тази причина младите, сега, са на улицата, споделя за БНР Мехмед Дикме, някогашен член на Движение за права и свободи и някогашен министър на земеделието. " Държавата се ръководи от Доган и Пеевски, а Бойко е реализатор на тяхната воля ", прибавя той, мощно уверен, че властта е разпределена сред няколко хора.

Умни, съумели и младежи се завръщат от чужбина с обучение, прието на международно равнище от влиятелни университети. Тези хора желаят да работят и да се развиват в България, само че не могат да се доредят до работните места, тъй като те са заети от любовниците на властимащите, които идват от " свободни универсисети, само че са с направени коси, устни ". Това е повода младите да стачкуват, счита той.

Дикме разяснява, че най-голямата неточност на Бойко Борисов е, че е оставил всички хора, които са му помогнали първоначално да построи политическата си кариера и се обкръжил единствено от използвачи, които ще го изоставят и той ще остане изцяло самичък. " Бойко е подготвен да жертва всеки, с цел да оцелее “, споделя някогашният аграрни министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР