На младите двойки в Унгария ще бъдат предложени безлихвени кредити

...
На младите двойки в Унгария ще бъдат предложени безлихвени кредити
Коментари Харесай

Унгария дава 36 000 долара за трето дете и освобождава от данъци за четвърто

На младите двойки в Унгария ще бъдат препоръчани безлихвени заеми в размер на 10 милиона форинта (36 000 долара), които ще бъдат опростени, в случай че те имат три деца. Унгарските дами, които имат четири или повече деца, ще бъдат освободени от заплащане на налог върху приходите.

Тези проектите за увеличение на раждаемостта разгласи унгарският министър председател Виктор Орбан, осведоми Военновъздушни сили. Той акцентира, че това е метод да се отбрани бъдещето на Унгария, без да зависи от имиграцията на мюсюлмани. Населението на Унгария се топи с 32 000 души на година, а дамите там имат по-малко деца от междинното за Европа.

Орбан сподели още, че " за Запада “ отговорът на намаляващата раждаемост в Европа бил имиграцията: " За всяко изчезнало дете би трябвало да има някой, който да пристигна, а по-късно цифрите ще са наред. Унгарците мислят по друг метод. Не се нуждаем от числа, нуждаем се от маджарски деца “.

Речта му, в която той разгласи проект от седем точки за увеличение на раждаемостта, събра доста овации. Предвиждат се още: Разкриване на нови 21 000 места в детските градини през идващите три години.

Допълнителни 2,5 млн. $ ще бъдат изразходвани за здравната система на страната. Субсидии за закупуване на жилища. Държавна поддръжка за купувачите на седемместни транспортни средства. Премиерът Орбан приключи речта си с " Да живее Унгария и да живеят унгарците! “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР