На младини Шарлопов бил коцкар. Какво мръдне и го шибна!

...
На младини Шарлопов бил коцкар. Какво мръдне и го шибна!
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Най-Накрая Отвориха Завещанието На Стефан Шарлопов! Ето Кой Ще Прибере Милионите, Това Не Го Очаквахме! Бившата Съпруга Получава

На млади години Шарлопов бил женкар. " Какво мръдне и го шибна! Такъв си бях, такива бяха времената, може би. На бригадата в Лясковец беряхме грозде. И виждам едни руси коси се мятат в един ред. Отворих лозницата и... едни хубави сини очи против мене. Харесаха ми, а тя ми влезе под кожата ", разказвал е за първата среща с майката на Ева Стефан Шарлопов в книгата за живота му " Рискувам и спечелвам " на журналистката Станислава Рудолф, написа Пик.

На идната бригада в село Джулюница на 14 октомври, тъкмо в часа, в който е роден - 2 след среднощ, аварирал с " Жигули ". В сложния миг след случая, от който се измъкнал единствено с дребен белег на крайници, Катя била до него. " Застана до мен, а беше сложен миг. И тогава й споделих: " Ще се оженя за тебе! ". Не бях влюбен, не беше нещо полово. Но бях дал дума и като приключих през 86-та, й предложих. И сбърках, тъй като това да си заслужен човек не всеки път значи, че не би трябвало да преценяваш към кого, какво и за какво правиш. Оженихме се. След две години се появи щерка ни Ева. Като влязох в частния бизнес, почнах да не се прибирам и тя почна да мърмори. Вдигнахме стандарта на живот, направих й бизнес и тя стартира да прави положителни пари ", описвал е началото на взаимното си общуване с Катя предприемачът.

Когато Ева била на 4 години, Стефан Шарлопов достигнал до извода, че Катя не е неговата спътница. Но й дал втори късмет поради щерка им и по този начин до 2000 година Докато градял империята си, в персонален проект четиринадесетте години общуване не били по никакъв начин щастливи за българския Доналд Тръмп. Сложил край след една на пръв път безобидна вечеря, на която приятелско семейство пристигнало на посетители, с цел да предложения Стефан за кум. Съгласил се, а сватбеният му подарък бил нова " Тойота Корола ".

" Катя ме прониза с един взор, като лъч! " Ей, на идващите сватби ще вземеш и самолети да подаряваш!

Падна ми пердето: " Баста! ". Това беше раздялата ми с Катя, признава пред Тадаръкова предприемачът. - Казват, че с някогашната ми брачна половинка съм се развел поради Бояна. Това не е правилно! Претенциите й към мен бяха феноменални, тъй като съм я бил изхвърлил на пътя. Егати " пътя " - 250 000 евро кеш, три жилището, коли, бизнес, всичко й оставих! ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР