На митинг в Джорджия Доналд Тръмп се опита да критикува

...
На митинг в Джорджия Доналд Тръмп се опита да критикува
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се подиграва на заекването на Джо Байдън, но се прави да изглежда глупав с гафа „Потен“

На протест в Джорджия Доналд Тръмп се опита да подлага на критика президента на Съединени американски щати Джо Байдън, само че в последна сметка сгреши името на съветския президент Владимир Путин, наричайки го " Потен ".

Тръмп изрази мнението си за това по какъв начин нещата биха били разнообразни, в случай че той към момента беше президент на фона на споровете Русия-Украйна и Израел-Хамас. „ Когато Тръмп беше президент “, сподели той, „ нямаше нито един от тези проблеми “. Той също по този начин допусна, че е можел да предотврати войната в Украйна с бързо извикване на „ Poten “.

В занимателен поврат на събитията, в края на митинга Тръмп наподобява се бореше със личната си тирада в което някои може да видят като признаци на афазия. Той твърди: „ Израел нямаше да бъде атакуван и Русия нямаше да се бие с Украйна. Познавам доста добре „ Потен “.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп води Иванка на UFC покрай дома, до момента в който мистерията към брачната половинка Мелания се задълбочава симптом на деменция. Тъй като е на 77 години, тя твърди: „ Не за първи път Тръмп се забърква в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР