На места ще има преваляванияВремето ще се задържи предимно облачно

...
На места ще има преваляванияВремето ще се задържи предимно облачно
Коментари Харесай

Температурите се качват леко във вторник

На места ще има валежи

Времето ще се задържи най-вече облачно на обособени места с ръмежи. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ),предава Българска телеграфна агенция. До обяд в неделя видимостта в доста региони ще е понижена. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-североизток.

Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София към 3°, а оптималните - сред 5° и 10°, малко по-ниски в Северозападна България, в София към 6°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще е облачно, на обособени места с ръмежи. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е към 12°. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо, съвсем без превалявания. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

В неделя и понеделник вятърът ще остане слаб от североизток, а облачността - забележителна. През нощта против понеделник тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд, а в понеделник слаби превалявания ще има и на изток. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните - сред 5° и 10°. Във вторник са вероятни единствено изолирани слаби валежи. Дневните температури ще са с градус-два по-високи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР