На мен ми е трудно да говорим за тази трагедия.

...
На мен ми е трудно да говорим за тази трагедия.
Коментари Харесай

Лекарката, прегледала починалия Алекс, отново проговори за трагедията: Има скоротечни заболявания, които не се лекуват

На мен ми е мъчно да приказваме за тази покруса. Смятам, че по-голяма част от хората схванаха за голямо страдание, че има заболявания, които са скоротечни и бързи и не се поддават на лекуване. 

Това съобщи пред Нова тв доктор Елена Георгиева, която бе приела в педиатричната болница 3-годишния Алекс, който умря.

" Ако имаше обзор още при първото им посещаване в болничното заведение, може би решението на сътрудника щеше да е същото, като на сътрудника от Лозенец. От 10 до 2 часа положението доста се е влошило. Само за няколко часа разликата е била огромна ", добави тя, представена от Блиц.
 
" Ние стабилизирахме положението на детето. В „ Пирогов ” то трябваше да се оправи и там го изпратихме с тази концепция. Тези обстановки за нас са не по-малко трагични в сравнение с за пациентите ", призна докторката.

" В „ Пирогов ” е нямало какво повече да създадат. Мисля, че би трябвало да се придържаме към заключението на медицинския одит ", съобщи доктор Георгиева.
 
" Кръвоизливите във вътрешните жлези са попречили на организма да реагира самичък при двустранната пневмония ", установи тя.

" Съдбата на Александър е трагична. От тук нататък това, което се случи с него може да послужи за излекуване на нещата в системата ни. Дали можеше да се случи нещо по-добро при детето - считам, че не. Добре е да се придържаме към медицинския одит, както към този момент споделих ", съобщи педиатърката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР