На мен и на моите съратници от коалиция ВОЛЯ –

...
На мен и на моите съратници от коалиция ВОЛЯ –
Коментари Харесай

Марешки: ВМРО са измамници, аз ще обединя патриотичния вот на тези избори

„ На мен и на моите съратници от коалиция „ ВОЛЯ – Българските Родолюбци “ се падна голямата отговорност да обединим патриотичния избор, да обединим всички български родолюбци “, съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки в изявление за Българска национална телевизия.

Той показа, че доста хора в последно време, изключително при срещите му из страната, му споделят, че през годините, когато още не е имало ВОЛЯ, са симпатизирали на други и са разочаровани.

„ Казват ми, че са подкрепяли политически измамници като Вътрешна македонска революционна организация и другите, които се показват за патриоти, само че споделят, само че в този момент се усещат разочаровани и излъгани. По-крайните даже настояват, че са излъгани и то към този момент години наред. Не единствено за повишението на пенсиите, за доста още други промени, които по този начин и не са се случили. Тези политически измамници са във властта и нищо не се е трансформирало – не престават да дават обещание ярко бъдеще. Питам ги с какви очи изобщо го вършат!? Имам информация, че на техните събирания никой не върви. Не знам по какъв начин гледат в очите обкръжението си - техните родственици, майките, бащите, децата си. Нали те ще живеят в същата тази България, която ще ни оставят в завещание, в случай че им позволим да не престават да ни мамят “, разяснява още Веселин Марешки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР