На мен и на колегите взе да ни писва да

...
На мен и на колегите взе да ни писва да
Коментари Харесай

Йорданов: Имахме джентълменско споразумение за гуверньор на БНБ, а сега ПП иска да я овладее

На мен и на сътрудниците взе да ни писва да ни пришиват към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ситуацията да вземат решение ГЕРБ и Движение за права и свободи я направиха от “Продължаваме смяната ”. Истината е следната: Каримански е наш претендент за гуверньор на Българска народна банка от два Народното събрание. На съдружните договаряния имахме джентълменско съглашение. Те споделиха, че нямат проблем с Каримански и че те самите нямат претендент. Това съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година от “Има подобен народ ” в студиото на Нова телевизия.

Той сподели, че след нова година на всеки съдружен съвет е почнал да напомня за приключване на мандатите на шефовете на няколко регулатора. Когато стартира да изтичва срокът, те започнаха да вадят претенденти: “Те се пробват да сложат претендент, който да е под техен надзор. Хвърчаха имена и те си ги отхвърляха сами ”.

“Има голяма централизация на власт в министъра на финансите. В “Продължаваме смяната ” са службите, Министерство на вътрешните работи и всички ресурсни министерства. Сега Политическа партия се пробва да овладее Българска народна банка ”, безапелационен беше Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. Той съпостави обединението със семейство, в което сътрудниците би трябвало да са равнопоставени.

Йорданов уточни, че Каримански има интернационален опит за разлика от Гюров. Според него обективно видяно Каримански е по-добрият претендент.

“Ситуацията, в която един от сътрудниците е набутван към ГЕРБ и Движение за права и свободи, я направиха нашите съдружни сътрудници от “Продължаваме смяната ”. Ако някой си разреши да рискува страната поради Българска народна банка, ще си носи отговорността ”, съобщи депутатът от Има Такъв Народ.

По тематиката с Инвестбанк той изясни: “Каримански в никакъв случай не е подписвал контракти, тъй като е завеждал друга част от банката. Договорите минават през четири контролни органа и по-късно идват при него и той слага автограф. Той е бил очевидец, а не обвинен. Ако беше направил нещо нелегално, прокуратурата щеше да го проверява ”.

“Ние в никакъв случай не сме си разрешавали да вършим рекет и в този момент няма да си играем със спецсъда и прокуратурата. Отвратително е министър-председателят да прави подмятания. Ако някой заложи обединението и я унищожи за нещо отвън съдружното съглашение, ще е негова отговорност ”, приключи Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР