На международната сцена скоро трябва да се появи смятаният за

...
На международната сцена скоро трябва да се появи смятаният за
Коментари Харесай

One Plus 6: Най-красивият смартфон идва на пазара на цена от $570

На интернационалната сцена скоро би трябвало да се появи считаният за " най-красивия " смарт телефон сега. Става въпрос за новия OnePlus 6, който ще впечатлява с дизайна си на добра цена - 519 $, считат от Business Inisder.

Всъщност с него напълно скоро ще могат да се снабдят единствено някои късметлии, като на 5 юни ще бъдат пуснати избран брой устройства.

Те ще бъдат от лимитираната версия на модела в " коприненобяло ", които ще се продават на малко по-висока цена - 570 $. Те ще разполагат с 8GB памет и в допълнение 128 GB място за предпазване.

Защо обаче съгласно американската медия това ще бъде най-красивият телефон на пазара?

Авторът Антонио Вилас-Боас твърди, че устройството на пръв взор е като елементарен бял смарт телефон. По неговите думи обаче на светлина той корпусът " се трансформира " в самобитно матирано стъкло, наподобяващо цвета на перла. В същото време по ръбовете той има леки отражения в златисторозово.



Иначе общоприетата версия, която би трябвало да се появи по-късно, работи с OxygenOS. Той ще бъде екипиран с Qualcomm Snapdragon 845, който ще подсигурява 30% по-бърза работа за новия модел спрямо предшествениците му, както и с 10% по-малко разход на сила.

Моделът ще има 6,28-инчов AMOLED екран и двойна камера 16+20 мегапиксела.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР