На международната изложба за караванинг СMT пикапът Mercedes-Benz X-Class ще дебютира

...
На международната изложба за караванинг
СMT пикапът Mercedes-Benz X-Class ще дебютира
Коментари Харесай

Превърнаха пикапа Mercedes-Benz X-Class в кемпер

На интернационалната галерия за караванинг СMT пикапът Mercedes-Benz X-Class ще дебютира във вид на кемпер. Изложбата Caravan, Motor und Touristik – CMT 2017 ще се организира от 13-и до 21-и януари в Щутгарт и ще юбилейна, 50-а по ред.

Пазарът на кемпери в Германия расте непрекъснато и предходната година бяха регистрирани нови 38 000 кемпера, което е с 5000 допълнително от регистрациите през 2016-а година.

Над превръщането на Mercedes-Benz X-Class в удобен за къмпингуване автомобил са работили едновременно две компании и резултатът на първата се назовава Mercedes-Benz X-Class с надстройка Tischer Так. Става дума за бързо свалящ се жилищен модул с вътрешна височина от 2 метра. В него има креват с ширина 150 см, газова печка с три котлона, умивалник, душ и тоалетна. Трите седалки с лекост се трансформират в още един креват.

Другата компания, която е специализирана в направата на компактни кемпери е VanEssa. Тя предлага за пикапа Mercedes-Benz X-Class подвижен модул, който тежи едвам 250 кг.В него има ледник, мивка и широк диван-креват. Той елементарно се трансформира в палатка за преспиване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР