На Медицинския университет - Варна Проф. д-р Параскев Стоянов“ се

...
На Медицинския университет - Варна Проф. д-р Параскев Стоянов“ се
Коментари Харесай

Институции си предоставят имоти във Варна

 На Медицинския университет - Варна " Проф. доктор Параскев Стоянов “ се дава ръководството върху част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност, за потребностите на образователното заведение, което ще разреши отделяне на нови образователни зали, лаборатории и помощни пространства към катедрите на университета.

Частта от парцел съставлява независимо самостоятелен обект с повърхност 481,91 кв. м, ситуиран на 10-ия етаж в административна постройка на ул. " Брегалница “ № 3 в град Варна. Досега той е бил в ръководство на Регионалната здравна ревизия – Варна, която от своя страна получава ръководството върху независим обект с повърхност 69,47 кв. м, ситуиран на 9-тия етаж в същата постройка. Сградата, в която са обектите, се споделя сред Медицинския университет, Регионалната здравна ревизия и Центъра за незабавна здравна помощ във Варна.

Взаимното даване на парцели ще сътвори опция за задълбочаване на партньорските взаимоотношения сред институциите, което е от съвместен интерес за продължаващото образование и подготовка на експерти от РЗИ, практическото образование на студентите на МУ - Варна, взаимни планове на трите институции, ориентирани към здравните потребности на обществеността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР