На медицински форум в Плевен идва един от най-големите специалисти

...
На медицински форум в Плевен идва един от най-големите специалисти
Коментари Харесай

Медицински форум в Плевен събира най-големите специалисти в областта на автоимунитета

На медицински конгрес в Плевен идва един от най-големите експерти в света в региона на автоимунитета - проф. Йехуда Шоенфелд, оповестяват уредниците, представени от Българска телеграфна агенция.

Световноизвестният академик ще взе участие в Осмата интернационална работна среща "Автоимунитет - положителните и неприятните вести ", която ще се състои на 10 и 11 април в Плевен.

Проф. Шоенфелд е член на публицистичната гилдия на 80 интернационалните списания и 26 интернационалните научни организации. Той е създател на 62 книги и 2023 изявления, като е представен над 33 000 пъти. Носител е на 22 влиятелни научни награди, създател на 15 патента, провел е 53 интернационалните научни конференции. Сред главните уредници на форума в Плевен са Центърът за репродуктивно здраве към Медицинския университет в града и Българската асоциация по клинична имунология.

Ще бъдат обсъждани тематики като "Мозайката на автоимунитета ", "Диагностични способи при автоимунитет ", "Лечение на автоимунни болести ", "Хранене, медикаменти и автоимунитет ", "Синдром на хроничната отмалялост. Клинични случаи " и други, показват уредниците на научно-практическата среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР