На майката на Алексей Навални вчера беше казано, че не

...
На майката на Алексей Навални вчера беше казано, че не
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Алексей Навални, тъй като приятели казват, че руснаците „буквално лъжат всеки път“

На майката на Алексей Навални през вчерашния ден беше казано, че не може да види тялото му, откакто е прелетяла 1200 благи до мястото на мистериозната му гибел. 69-годишната Людмила беше върната в моргата в Сибир, защото помощниците на сина й упрекнаха Владимир Путин, че е скрил натрупа му, с цел да прикрие убийството му. Най-видният критик на съветския деспот беше разгласен за мъртъв в петък в наказателната колония, където е излежавал 30 години по скалъпени обвинявания.

Неговата говорителка Кира Ярмиш съобщи: „ Знаем сигурно, че не е било “ не просто гибел – това беше ликвидиране. „ Те се пробват да прикрият следи, по тази причина не дават тялото на фамилията му и по тази причина просто го крият от тях. Съобщава се, че шефовете на бруталния затворнически лагер Polar Wolf споделили на Людмила, че нейният 47-годишен наследник е умрял от „ синдром на неочаквана гибел “, откакто се разболял след разходка.

Те споделиха, че тялото му е в моргата в град на към 30 благи, само че когато дойде там, чиновниците споделиха, че не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР