На мащабното събитие в град Елин Пелин присъстваха председателят на

...
На мащабното събитие в град Елин Пелин присъстваха председателят на
Коментари Харесай

ВМРО закри кампанията си в навечерието на 24 май с инициативата „Да се хванем на хорото“ и певицата Диа

На огромното събитие в град Елин Пелин участваха ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов, лидерът на листата Ангел Джамбазки, Юлиан Ангелов, Андрей Слабаков, ген. Димитър Шивиков, Карлос Контрера, както и претендентите от подкрепящите партии СДП и ЗНС.
На площада пред читалището се събраха стотици симпатизанти и последователи на листата войводите, която е под номер 3 в интегралната бюлетина. Пред тях водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов изнесе вдъхновяваща тирада за родолюбието и българщината, които са ни съхранили като народ повече от 1300 години.


На последната права сме на една акция, която би трябвало да покаже на българина, че има една политическа мощ, дружно с нейните другари – интелектуалци, военни от запаса, земеделци и социалдемократи, които са решили, че повече по този начин не може да продължава. В Екологичен потенциал има потребност от същински български представители, а не от всякакви социалисти, демократи, зелени и други сходни джендъри, 31-и 32-и пол. Интересът и отбраната на България за нас са над всичко. И неслучайно ние бяхме атакувани отвред, тъй като изплашихме тези, които желаят да създадат българския народ безропотна маса. Ние дружно с тези 17 индивида от листата зад мен няма да допуснем да объркват децата ни с всякакви джендър нелепости – фамилията е от мъж, жена и деца. Ето за какво най-сетне, на 26 май, хората ще схванат, че има единствено една почтена листа – листата на Вътрешна македонска революционна организация.
Водачът на листата Ангел Джамбазки благодари на всички за напъните да покажем какво е поддръжка за същинския народен интерес, какво е същинско родолюбие и национализъм и добави още:

Ние, българите, сме велика нация с дълбоки и антични корени! Доказали сме, че България е велика и могъща страна. На 24 май означаваме паметта на Светите братя Кирил и Методий и на Светите седмочисленици, които дадоха на света българската писменост, книжовност, просвета и цивилизация. Това е нещо, което би трябвало да браним, тъй като това е нашето съзнание, нашата идентичност и нашето самочувствие. Това бранихме и в Екологичен потенциал.

За пет години с Вас в Екологичен потенциал ние бранихме почтено българския интерес. За тези пет години не си търсихме политически фамилии и похвали, не допуснахме и да се държат с нас като второ качество хора.

В прочувствено послание към присъстващите ген. Димитър Шивиков се обърна към всички българи:
България има своите мощни войводи и прелестни девойки и дами. Трябва да сме горди с родината си. Ето за какво на 26 май би трябвало всички да излезем и да отстоим Отечеството си с номер три в бюлетината.

Думите му бяха подкрепени и от режисьора и държавник Андрей Слабаков, който за следващ път акцентира, че неговото семейство е България и изрично съобщи:

Ние не сме европейци – българи сме. И аз съм горделив от това. Депутатите в Европарламента първо са българи, по-късно европейци. Не би трябвало да ни считат за втора употреба, тъй като ние сме създатели на християнската цивилизация на този континент.
Вторият в листата на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов заключи казаното от всички с думите:
Ние доказахме, че лозунгът „ България над всичко “ за нас не е празна фраза. За мен, за нас, за хората в листата на Вътрешна македонска революционна организация България постоянно е била над всичко, тъй като ние браним същински Родината си.
Ангелов още веднъж се обърна към всички българи в неделя да гласоподават с номер 3 в бюлетината.
Събитието беше намерено от Илия Луков с осъществяване на „ Къде си вярна ти обич национална “ и продължи със актуалната интерпретация на български национални песни от поп певицата Диа, с шопските песни на националните певици Лидия Ангелова и Бисера Иванова, с песните на локалния църковен хор и приключи с дълго, хубаво българско хоро, поведено от знамето на Вътрешна македонска революционна организация и танцьорите от ТФ „ Мездра “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР