На Марго Роби отне известно време, за да покаже своята

...
На Марго Роби отне известно време, за да покаже своята
Коментари Харесай

Холивудска икона: Марго Роби се цели директно в Оскар с ролята си във "Вавилон"

На Марго Роби лиши известно време, с цел да покаже своята звездна мощ. Звездата от " Вавилон " влезе в историята преди дни, когато стана най-младият артист, който в миналото е получавал специфичното отличие „ BAFTA: Живот в фотоси “.

Обикновено непокътнат за режисьори с десетилетна кариера, оценката отиде при Роби за нейния голям принос към киното за относително малко време. През 2013 година тя за първи път избухна, участвайки във „ Вълкът от Уолстрийт “ и „ Въпрос на време “, а през годините се утвърди с работата си като продуцент посредством нейната компания LuckyChap Productions.

Виж още: Свършено е с Кание Уест: някогашният на Ким Кардашиян се възхищавал на Хитлер и нацистите

На церемонията, извършена в централата на BAFTA в Лондон, Роби сподели, че не се е чувствала уверена в работата си като актриса до „ Аз, Тоня “ през 2017 година, където изигра отмъстителната вяра за олимпийско фигурно пързаляне Тоня Хардинг и завоюва първата си номинация за „ Оскар “.

Когато за първи път гледах филма „ Аз, Тоня “ и си споделих „ Аз съм добър артист “, сподели тя. Именно тази убеденост я накара да посегне към своя кумир Куентин Тарантино, сподели тя на публиката, като означи, че работата с режисьора е „ нещо, което е безпроблемно за мен “. Нейната храброст беше възнаградена и в последна сметка докара до ролята на Роби в „ Имало едно време в Холивуд “ на Тарантино като Шарън Тейт.

Марго Роби взе участие в два кино лентата, кандидати за Оскар - " Вавилон " и " Амстердам ".

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР