На Манчестър Юнайтед може да се наложи тренира на стадиона

...
На Манчестър Юнайтед може да се наложи тренира на стадиона
Коментари Харесай

Пращат Манчестър Юн на стадион, където треньорът е българин

На Манчестър Юнайтед може да се наложи тренира на стадиона на тима на Павел Дочев Виктория (Кьолн), който е част от немската Трета лига. Това ще се случи, в случай че британският исполин успее да се класира за полуфиналите на Лига Европа.

Както е известно, последните етапи на шампионата ще се изиграят на неутрални терени в Германия, а спечелилите ще се дефинират в един мач. Всичко това се прави поради настъпилата пандемия на ковид, като ще се съблюдават строги правила за сигурността на осемте останали клуба. От на следващия ден ”червените дяволи " ще бъдат в Кьолн, където в понеделник ще се изправят против ФК Копенхаген в мач от четвъртфиналите. Двубоят ще се организира на 50-хилядния “Райн Енерги Щадион”. Те ще получат правото да създадат едно занятие на въпросното оборудване, каквато е процедурата.
 Липсата на средства спряла Манчестър Юн за новия в Сити
Ако отборът от Премиър лийг победи, той ще остане в Германия най-малко още няколко дни. От Юнайтед обаче са останали сюрпризирани, когато са разбрали, че за по-късно УЕФА е планувала играчите на Оле Гунар Солскяер да упражняват в дома на Виктория (Кьолн) - “Зюдщадион”, който е с потенциал от 5 хиляди места. Бившият тим на Димитър Бербатов се е надявал да получи стадиона на някой тим от елита на Германия, само че му е било отказано с претекста, че всички те ще се употребяват от съответните локални клубове за подготовката за старта на новия сезон. И защото разпоредбите би трябвало да са идентични за всички, Байер (Леверкузен) също няма да тренира на своя терен, а ще би трябвало да пътува към 30 километра до Дюселдорф.

Юнайтед е предпочитал да се прибере назад в Англия и да се приготвя на своята база на Карингтън, само че това също е невероятно, защото тимовете няма да могат да напущат Германия, до момента в който не са завършили присъединяване си в конкуренцията. Ако съумеят да отстранят датския клуб, на 17 август Бруно Фернандеш и компания ще се изправят против Севиля или Уулвърхамптън. Финалът е плануван за 21 август.

Иначе под управлението на Павел Дочев Виктория приключи на 12-о място в шампионата си.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР