На максимум трябва да се мобилизира системата с ваксинирането. Ние

...
На максимум трябва да се мобилизира системата с ваксинирането. Ние
Коментари Харесай

Журналисти ядосаха Борисов с въпроси за консултациите при Радев, а не за ваксини

На най-много би трябвало да се активизира системата с имунизирането. Ние до момента бяхме в една зона с страните с висок риск. Сега могат нашите критици да погледнат с какви ограничения другите страни са на нашето равнище - цялостен локдаун. Така че можем с чест да кажем, че сме завършили и третата вълна и мисля, че можем да оставим обстоятелствата да приказват. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов, който дружно с министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов бе на летище " София ", където дойде нова пратка от още 273 780 дози от имунизацията против ковид на " Пфайзер ".

Борисов се ядоса на публицистите, които го питаха за консултациите при президента.

" Не мога да схвана не ви ли интересува пандемията? Да извадиш тези ваксини от другите страни, с цел да има за българите, ми коства доста от белите коси . Затова съм пристигнал през днешния ден тук ", яростно съобщи министър председателят в оставка.

От логистичния център пристигналата нова пратка ваксини ще бъдат разпределени до всички точки на страната.

Все отново малко по-късно Бойко Борисов се върна към горещата тематика за консултациите при президента Румен Радев.

" Е, несъмнено, че ще пратим хора. 4-5 индивида ", посочи той, само че отхвърли да назове имена.

Премиерът в оставка разяснява и поправките в Изборния кодекс.

" Сутринта слушах една доцентка, която по този начин се оплете благата. Били решени въпросите с вота в чужбина. Аз персонално не знам, с цел да възложа на хората, които в ГЕРБ работят по това. Колко депутата ще влязат от регион " Чужбина "? Кой ще дефинира къде ще има видеонаблюдение и къде няма? Какво значи по опция? Откъде ще се купят камерите, по кое време? Естествено, че ръководител на ЦИК би трябвало да е от първата политическа мощ, това е по Конституция ", съобщи Борисов.

По думите му, страна, в която непрестанно се вършат митинги, не върви напред.

" Всеки ден очаквам да бъде разхлабен този парламент. Това е най-краткият парламент и допускам, че ще го бавят още, с цел да одобряват още неща. Винаги съм бил за постоянна страна. Такава, в която непрестанно се вършат митинги, няма по какъв начин да върви напред. Да, има смисъл от митингите, в случай че има защо. Аз съм за разговор и съгласие. Демокрацията е това, само че всичко е в техните ръце ", добави министър председателят в оставка, имайки поради така наречен партии на смяната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР