На мача с Берое ще могат да влязат всички притежатели

...
На мача с Берое ще могат да влязат всички притежатели
Коментари Харесай

Всички левскари с абонаментни карти на стадиона за мача с Берое

На мача с Берое ще могат да влязат всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021, оповестява управлението на Левски. Ако по този метод не бъде напълнен оптималният позволен потенциал, " сините " ще пуснат билети в свободна продажба.

" Във връзка със заповед РД-01-452/04.08.2020 година на министъра на опазването на здравето, разрешаващи провеждането на срещите от Първа лига пред аудитория, при претовареност до 1000 души на бранш, Ви уведомяваме, че на дуела от 1-ви кръг на Първа професионална лига против Берое на 10 август, понеделник от 20:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " ще могат да влязат всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021.

С оглед на ограничавания потенциал на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " по отношение на противоепидемичните ограничения, клубът ще осведоми в допълнение своите последователи за опцията да се пуснат билети в свободна продажба. Колекционерските билети за мача против Берое остават в продажба. Всеки последовател, който желае да поддържа клуба, може да си закупи колекционерски билет. Един за всички, всички за Левски! ", пишат от клуба. efbet Лига 1 кръг, понеделник 10 август  Левски 20:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР