На мача между Етър и Берое присъства и мениджърът Лъчезар

...
На мача между Етър и Берое присъства и мениджърът Лъчезар
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Очаквах повече от Берое, Етър има финансов интерес, ако Барселона продаде Мане

На мача сред Етър и Берое участва и мениджърът Лъчезар Танев, който от дълги години не е идвал във Велико Търново. Танев е в основата на идването на Аласана Мане от Барселона при „ виолетовите”. След мача той бе общителен да показа пред медиите усещанията си от дуела.

" Етър изигра доста добър мач, можеше в последните минути по-добре да се оправи със задържане на топката, на резултата. Но аз мисля, че Етър бе доста покрай това, което има като благоприятни условия. Добри контраатаки, добър метод на игра. От Берое чаках повече – с техните упоритости чаках да преобладават повече. В нашия футбол има и динамични мачове като днешния, само че равнището на играчите е такова, че мъчно може да се изисква огромна класа. Затова се пропущат и голови положения, по тази причина се позволяват и лесни голове. Иначе заслужава поздравления, че имаше динамичност, имаше игра. Самото предпочитание и битката се харесват на хората. Да гледаш подобен мач не е изгубено време.

По-скоро Етър можеше да победи, в сравнение с резултатът да е подобен. Стадион " Ивайло " е едно от местата, където се основава отлична атмосфера и можеш да гледаш добър футбол. Коректна аудитория, такива места в провинцията са хубави, Стара Загора също е футболен град. Дано Етър има шанс и да продължава по този начин в Първа лига.

Дойдох не толкоз да виждам Аласана Мане, а тъй като Краси Балъков от много време ме кани да виждам Етър. Мане още не е във форма, три месеца не е упражнявал, имаше проблеми с документите. Трябва му много време да поработи, с цел да влезе в темп. Един състезател като него, който има качества, в случай че не е в кондиция, няма по какъв начин да ги покаже.

Барселона има 38 играчи във втория си тим, на 10-12 би трябвало да се даде късмет да играят в други тимове. Подписаха с него нов контракт, надяват се, че е добре да държат правата му, тъй като виждат в него бъдеще. Дали в „ Барселона” или някъде да бъде осъществен като трансфер.

Между другото, Етър имат финансов интрес, в случай че Мане бъде продаден от Барселона за това, че му се дава късмет да се образува. Въпреки че е преотстъпен, Етър има интерес от предстоящ трансфер.”
Първа лига 9 кръг, петък 21 септември  Етър 1:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР