На левицата й подхожда да вдъхва надежда, да дава решения,

...
На левицата й подхожда да вдъхва надежда, да дава решения,
Коментари Харесай

Милка Христова: На левицата подхожда да се бори за по-добро качество на живот

" На левицата й подхожда да вдъхва вяра, да дава решения, да основава положителни настроения и да бори за по-добро качество на живот. Това би трябвало да е цел на всички партии ". Това съобщи пред BG on AIR Милка Христова, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия Тя бе безапелационна, че е време локалните политики да бъдат сложени във фокуса на вниманието на партията. По думите й хората желаят да чуят рецензии във връзка с провеждани политики, само че и отговор на въпроса " Как ". " Това е нашата упоритост при създаване на платформата за присъединяване на Българска социалистическа партия в локалните избори, в частност и на партийната организация в София, от която съм част - да предложим на софиянци съответни решения на проблеми, които към този момент са хронични в ръководството на града ", сподели още тя.
На въпрос за претендента на Българска социалистическа партия за кмет на София, тя отговори, че той ще е явен от началото на септември. По думите й ще се търси, фигура, която да отвори ветрилото на поддръжката.
Милка Христова изрази изрично противоречие с мнението, че с разширението на Изпълнителното бюро Нинова прави опит да се бетонира. " Напротив, тя прави опит да попълни бюрото с членове с разнообразни отзиви, да има представители на разнообразни области, което е вярно и предвид на наближаването на локалните избори ", изясни тя и добави, че приема своето избиране за член на ИБ като добра оценка за работата на градската партийна организация в София и на общинските съветници в Столичния общински съвет. Христова акцентира, че причина за разширението на ИБ с народни представители е било и отчитането като неточност на отсъствието на депутати от бюрото, което е нарушило връзката сред двете съществени звена - ПГ и ИБ.
Помолена да разяснява изваждането на Валери Жаблянов от ИБ, Христова акцентира, че ръководителят на Народно събрание има прави да предлага състав на бюрото, а Националния съвет да го утвърди или не. Тя изясни, че изваждането на Жaблянов от бюрото е било признато съвсем единомислещо и значи, че това е и мнение на Нaционалния съвет, освен на Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР