На летището в София е един балкански хаос. При друг

...
На летището в София е един балкански хаос. При друг
Коментари Харесай

На летището в София е един балкански хаос

На летището в София е един балкански безпорядък. При различен случай, през март, самият Тупарев е ставал очевидец по какъв начин пасажери от полет на летище София не са били тествани. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV в Георг Тупарев във връзка следващия гаф на аерогарата, откакто не е бил тестван багажът на пасажери от полет от Бейрут.
" Когато идват самолети отвън Шенген, слагат тараби, които водят към паспортна инспекция. Хората от самолета минават през коридора през тези тараби и слизат долу, където е паспортната инспекция. В началото, когато летището беше намерено, такива будки действаха. Те доста от дълго време не работят”, уточни той.
Тупарев описа и за пропуски при други случаи – да вземем за пример за турски полет, при който загражденията са били отстранени, откакто пасажерите са си тръгнали, само че минути по-късно е излязла жена с инвалидна количка с компаньон и с двама нейни родственици. „ Придружителят не принадлежи към органите на сигурността, той няма право да завежда някой до паспортното”, акцентира Тупарев.
След като казусът през март е придобил публичност, той е получил позвънявания от загрижени чиновници на летището, които са декларирали, че това не е първият подобен случай.
" Казаха ми, че има разпореждане, откакто един аероплан бъде тестван, служителите на реда да си вземат отмора. Това ще рече, че оставяме европейска граница без контрол ", съобщи Георг Тупарев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР