На летищата във Великобритания скоро може да не е необходимо

...
На летищата във Великобритания скоро може да не е необходимо
Коментари Харесай

Британските летища ще въведат 3D скенери за ръчния багаж

На летищата във Англия скоро може да не е належащо течностите в ръчния багаж да се слагат в шишенца в транспарантни пликове , откакто държавното управление разгласи проект да вкара 3D техника за обзор на ръчния багаж , съобщи Асошиейтед прес.

Министърът на превоза Грант Шапс уточни, че новата технология ще усъвършенства сигурността и може също да постави завършек на нуждата пасажерите да употребяват найлонови торбички или да разпределят това, което носят със себе си.

Според сегашните разпоредби за сигурност на пасажерите е неразрешено да имат в ръчния багаж бутилки с течности над 100 мл, а шишенцата би трябвало да бъдат сложени в транспарантни найлонови пликове.



При новия режим на обзор на багажа тази процедура може да отпадне , а също така може пасажерите да получат право да внасят в салона на самолета електронни устройства като преносими компютри.
security: baggage scanners could end liquid restrictions
— OriginalBADYOGAKITTYⓋ (@minamaya13) Новите скенери се тестват на лондонското летище Хийтроу и последователно ще проработят на останалите английски летища до 1 декември 2022 година , показва държавното управление. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР