На куриозна ситуация станаха свидетели почитателите на футбола в Мароко.

...
На куриозна ситуация станаха свидетели почитателите на футбола в Мароко.
Коментари Харесай

Смях в Мароко: Селфи след гол доведе до дузпа за противника

На куриозна обстановка станаха очевидци феновете на футбола в Мароко. В дуел от локалния хайлайф сред домакините от Юсуфия Берешид и гостите от Мулудия Ужда падна гол от дузпа, отсъдена… поради селфи след гол на съперника.

Юсуфия поведе с попадение в 30-ата минута, като играчите на отбора взеха решение да имитират празненството на Марио Балотели при гола му против Сент Етиен. Те се събраха, с цел да си създадат селфи, което незабавно да качат като стори в Инстаграм. Главният рефер обаче не ги изчака и даде сигнал играта да бъде възобновена. Противниковите футболисти незабавно се възползваха от това и подеха офанзива. Един от играчите на домакините въпреки всичко стигна в точния момент до топката, с цел да фаулира противник в наказателното си поле. Съдията уточни дузпа, която се трансформира в гол за крайното 1:1 сред 5-ия и 6-ия в класирането.
Leuk idee, een selfie maken na een doelpunt. Al loopt dit voor het Marokkaanse Youssoufia Berrechid in dit geval niet zo goed af... pic.twitter.com/cJcpFsOuwF
— NOS Sport (@NOSsport) April 4, 2019 А какво стана със сторито в Инстаграм? То по този начин и не беше публикувано…
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР