На културист ще се прави рапърът Криско. Музикантът тренира упорито

...
На културист ще се прави рапърът Криско. Музикантът тренира упорито
Коментари Харесай

Криско става културист - slava.bg

На културист ще се прави рапърът Криско. Музикантът тренира настойчиво във фитнеса и даже към този момент е нацепил мускули.

А скоро може и да се пусне на някое съревнование, в случай че продължава със същото движение.

Само за 4 месеца Криско качи 10 кг и шашна всички. А с такова достижение не могат да се похвалят и елитни спортисти.
Ефектът от тренировките на Криско става все по-видим през последните дни. Бицепсът му към този момент ясно си проличава, въпреки че още не е замязял напълно на батка.

Рапърът употребява пълноценно трите месеца, в които няма участия и в този момент може да си разреши да яде почасово и да почива интензивно, както и да си ляга в точния момент, написа „ България днес”.

Криско е безапелационен, че ще продължи да тренира, макар че към този момент е постигнал мечтаните резултати.

Това е единствено началото споделя още музикантът, който неотдавна е и татко. Откакто се зае съществено с фитнеса, рапърът не излиза от залата. Под зоркото око на треньора си Сами Хосни той към този момент е на „ ти” с упражненията.

Паралелно с тренировките, дуетната половинка на Слави Трифонов, съблюдава и режим за хранене. И приема куп хранителни добавки, поради които натрупа толкоз бързо и мускулна маса.

„ Вече върша серии с 80 кг от лежанката. Правя мъртва двигателна сила със 110 кг. Упражненията за рамо ми бяха най-трудни и едвам подвигах и лоста, в този момент ги върша с 45”, хвали се Криско.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР