На КСНС е направен опит за грозен ПР от страна

...
На КСНС е направен опит за грозен ПР от страна
Коментари Харесай

Марешки възмутен от опита за PR акция на КСНС

На КСНС е изработен опит за противен ПР от страна на Българска социалистическа партия. Такъв коментар направи водачът на " Воля " Веселин Марешки на излизане от Консултативния съвет.

По думите му по тази причина и няма резултат от съвета, призован по тематиката за битката с корупцията.

Резултат от КСНС нямаше, тъй като беше изработен противен опит президентската институция да бъде използвана , съобщи той.

Освен това по думите на Марешки са били вкарани текстове, които са щели да оказват помощ за изборите след месец и половина.
 Нинова влиза с три оферти на КСНС
Нинова влиза с три оферти на КСНС

Искат смяна на пълномощията на основния прокурор

Лидерът на " Воля " разясни, че не е имало представител на КПКОНПИ, тъй като п резидентът е снел доверието си от неговия ръководител.

Първи от КСНС излязоха водачът на " Атака " Волен Сидеров , който още преди началото беше песимистичен във връзка с резултата , както и финансовият министър Владислав Горанов.

След това от съвета излязоха Веселин Марешки и вътрешният министър Младен Маринов, който съобщи, че не са стигнали до общо мнение и Министерство на вътрешните работи продължава работата си както до момента.

Припомняме, президентът Румен Радев свика съвещание на КСНС, отдадено на битката с корупцията по високите етажи на властта. Поводът е разразилият се скандал с парцелите на властта, станал по-известен като " Апартамент гейт ". На него обаче не участва представител на Антикорупционната комисия.
 И президентът със поръчка за нов Антикорупционен закон
И президентът със поръчка за нов Антикорупционен закон

КПКОНПИ, прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и службите да ревизират властта, желае Радев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР