На Криско май изобщо не му върви в любовта, ако

...
На Криско май изобщо не му върви в любовта, ако
Коментари Харесай

Драма: Криско и Цветелина са разделени!? СНИМКИ

На Криско май въобще не му върви в любовта, в случай че се окаже правилно догатката, че се е разделил с приятелката си Цветелина Петрова. Красавицата, която съвсем постоянно е усмихната на фотосите, които качва в обществените мрежи, този път е доста сериозна и с самопризнание, което звучи много двусмислено.

В една от последните си изявления във фейсбук атрактивната брюнетка е прегърнала огромен плюшен мечок и е по-сериозна отвсякога. А над фотосите е написала само: „ Няма никой незаместим! ”. Дали посланието е адресирано до тийнидола Криско обаче, скоро ще стане ясно.



Любопитно е и изявлението, което Цветелина получава от виртуален другар под поста си. „ Аааа като родиш дете отново ще си приказваме! ”, споделя той, а брюнетката му отвръща с анимирана картинка с обръщение „ Deal ” (от англ. „ Има договорка! ”, б.а.).



Припомняме, че до неотдавна Криско и Цветелина имат връзка към този момент от три години. И до неотдавна постоянно разгласиха взаимни фотоси от разнообразни местенца в България и по света, на които изглеждаха повече от щастливи, написа show.blitz.bg. През март тази година пък, слуховете за тях редяха, че даже се готвят да станат родителите това лято, защото Цвети е бременна. Нито един от двамата обаче, не удостовери богатствата новина. Дали са към момента дружно и чака ли дете Цветелина, най-вероятно ще стане ясно напълно скоро.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР