На крикет терена в Национална спортна академия стартира третото издание

...
На крикет терена в Национална спортна академия стартира третото издание
Коментари Харесай

Турнир по крикет в София определя участника ни в Европейската шампионска лига

На крикет терена в Национална спортна академия започва третото издание на Европейските крикет серии в София Т10 с присъединяване на петте най-хубави български тима. Победителят от тях се класира за финалното издание на Европейската шампионска лига по крикет през 2023 година.

Крикет клуб Академик Структурни фондове, Индо-български КК, Български студентски крикет съюз, КК „ Ковачите “, Габрово и Крикет клуб ВТУ ще изиграят по два мача всеки против всеки, като първите четири отбора ще оформят полуфиналните двойки, а спечелилите отиват на огромния край за класиране и присъединяване в Европейската шампионска лига по крикет. Мачовете са с начални часове от през днешния ден до събота от 09:00, 11:00, 13:00 и 15:00 часа, като Българската федерация по крикет обезпечава професионално онлайн лъчение на всички срещи и с коментар на британски език на: / формалният уебсайт на Европейската крикет лига /

„ Създали сме доста добра организация, шампионатът ще се гледа онлайн в целия свят. Отборите са стимулирани да покажат най-хубавото от себе си, тъй като залогът е огромен и спечелилият ще играе в Европейската шампионска лига следващата година. Имаме и много посетители от чужбина, които следят срещите и оценките им са повече от позитивни, както за играта, по този начин и от цялостната ни работа като учредителен комитет. Искам да поканя всички, които обичат крикета, да дойдат в НСА и да следят мачовете от зоните за аудитория. Входът е безвъзмезден за всички “, показа създателят и изпълнителен шеф на БФ Крикет проф. Николай Колев.

Полуфиналите и финалите са в събота (23 април ) от 09:00 и 11:00 часа. Срещата за 3-4 място стартира в 13:00, а финалният дуел е от 15:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР