На крепостта Царевец с военен ритуал тържествено бе издигнат националният

...
На крепостта Царевец с военен ритуал тържествено бе издигнат националният
Коментари Харесай

Цветанов поднесе венец пред Пирамидата на Независимостта

На крепостта Царевец с боен обред тържествено бе повдигнат националният трикольор по случай 110 години от оповестяването на Независимостта.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Днес той взима присъединяване в тържествените празнувания във връзка 110 години от оповестяването на Незавсимостта на България във Велико Търново. Ето какво още написа Цветанов:
11
"На церемонията с мен бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева и регионалният шеф на Велико Търново проф. Любомира Попова. По време на събитието бе прочетен приветствен адрес от премиера Бойко Борисов, по чийто патронаж се организират днешните празнувания. Деца от учебните заведения във Велико Търново пуснаха във въздуха балони с цветовете на българското знаме - бяло, зелено и алено.
11
От името на Парламентарната група на ГЕРБ сервирах венец пред Пирамидата на Независимостта. Заедно с жителите и гостите на старопрестолно Търново сведохме глави пред паметта и делото на нашите доблестни прародители, обединили се към идеята за отбрана на българския интерес пред света ".
11

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР