На крайно неграмотна обява за педагог със завършено висше „педагоги4еско

...
На крайно неграмотна обява за педагог със завършено висше „педагоги4еско
Коментари Харесай

Пловдивска ясла търси висшисти с „педагоги4еско“ образование

На извънредно необразована публикация за възпитател със приключено висше „ педагоги4еско обучение " попаднала жена от Шумен в уеб страницата за безвъзмездни разгласи за работа, написа shumenonline.bg.

В началото на тази година младата жена и фамилията й се преместили да живеят в Пловдив, с вяра да намерят по-добра професионална реализация. Така, до момента в който търсела работа по специалността си, попаднала на изумителната публикация.

От оповестената публикация излиза наяве, че пловдивска детска ясла си търси възпитател, към който имат не какви да е условия, а точно да има висше „ педагоги4еско " обучение и на първо място да „ владее у4ебната
дисциплинираност ".

Иначе в профила си яслата нескромно е написала: „ Вярваме, 4е дългогодишната ни процедура и опит в сферата са ни развили до степен, в която компанията ни предлага кариерно развиване на професионално равнище, работа в спокойна и уютна атмосфера и дългосро4ен ангажимент ".

„ Изумена съм от неграмотността на институцията, която поставя грижи за децата ни още от най-ранна възраст. А пристигнах в Пловдив с терзание, тъй като съм завършела шуменския университет, който както всички знаем, не се употребява с положително име ", разяснява дамата пред локалното издание.

Методиевицата, или както още я назовават шльокавицата, няма тъкмо открити правила и се употребява съгласно материалните, софтуерните и най-много интелектуалните качества на пишещия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР