На края сме на една много тежка кампания. Трудно се

...
На края сме на една много тежка кампания. Трудно се
Коментари Харесай

Кралев: Спортът е разгромен! Две години брутално отношение и война срещу именити спортисти

„ На края сме на една доста тежка акция. Трудно се приказва след тези 2 години, които преживяхме дружно. Срещаме се непрестанно с нашите сънародници, залите са цялостни. Всичко, което можахме, обяснихме на хората. Но аз не видях нашите съперници да се срещат с жителите “.

Това съобщи на предизборно събитие на ГЕРБ/СДС в Добрич някогашният министър на младежта и спорта Красен Кралев.

„ Какво да ви кажа за спорта? Спортът е победен! 2 години имаше брутално отношение – и от първия длъжностен кабинет, и от Радостин Василев. Обявиха тотална война на всички спортни организации. При състояние, че бюджетът им беше вдигнат с повече от 50%, не съумяха да дадат нито един лев повече за клубовете и федерациите. Воюваха с именити спортисти, с президенти на клубове, с всички, с целия бранш. Това демонстрира тяхното отношение “, съобщи той.

„ Вие представяте ли си какво щеше да бъде в случай че по наше време бяхме дали 2 млн. лева за реклама в метрото – ей такива плакатчета – 4-5. Изчистиха си ги, прибраха си паричките, медиите не реагираха. Дайте да си приказваме за корупция, да забележим къде е корупцията “, прикани Кралев.

Той прикани единствено хората да си показват какво би било, в случай че ГЕРБ бяха дали 93 хиляди лева за „ травестит шоу “.

„ На какво щяха да ни създадат? Мълчат. И за какво им е акция на тези хора. Ние сме тук измежду вас, само че те нямат потребността да се срещат, тъй като националните малките екрани са зад тях. Те разчитат на това, че и без да се срещат с хората, с помощта на лъжите на 10 публицисти ще извърнат отново мача, ще се намърдат в Министерски съвет и ще продължат да ръководят, громят и грабят. Правиха го малко, само че вредите, които нанесоха са големи “, съобщи Красен Кралев.

ГЕРБ са се справяли и след Станишев, и след Орешарски. Г-н Борисов е показвал, че може да прави екипи от бойци, които да изправят страната на крайници. Сега е по-тежко спрямо тогава, само че отново ще се оправим. И отново ще има спорт, и отново ще има просвета, както е имало и преди. Както всеки един от нас е полагал старания в своя бранш да се грижи за хората, да влага обич и внимание. Да върнем нормалността в България “, прикани той.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР