На косъм със смъртта се размина ловеца на бежанци Динко

...
На косъм със смъртта се размина ловеца на бежанци Динко
Коментари Харесай

Динко на косъм от смъртта

На косъм със гибелта се размина ловеца на бежанци Динко Вълев. Ямболският мачо потърпевш при злокобна злополука с обичаното си АТВ.

„ Моят живот е пъклен динамичен. Постоянно съм на ръба. Преди няколко дни претърпях доста неприятно рухване с АТВ, с над 100 км в час. Слава на Бога, съм жив и здрав”, споделя Динко в обществените мрежи. Той не разкрива детайлности за злополуката, само че гледа позитивно на нещата, написа „ България днес”.

„ Няма да се окайвам и съм споделил: По-добре да умра от тези машини, в сравнение с от опиати. Както желаете, по този начин го разбирайте, само че за мен най-долното е човек, който използва!!!!”, безапелационен е ямболията.

Ловецът на бежанци е извадил шанс, защото е останал незасегнат макар високата скорост, с която е карал АТВ-то.

Не подобен шанс обаче имаше Динко, откакто обезобрази златния си мерцедес за 350 000 лв.. Тежкотоварен автомобил забърсва тузарската кола на Динко на пътя сред Ямбол и Сливен.

Камионът му пресича пътя, а ловецът едвам съумява да предотврати конфликта от злокобния удар. Цялата предна част на мерцедеса е смачкана като хармоника.

Уникалната кола, която е модел от 2019 е изцяло унищожена. Самият Динко е откаран в близката болница със устойчиво положение, само че имаше проблеми с дишането след конфликта.

През март тази година 65-годишен водач пък удари леко обичаното му „ Кубче”—Мерцедес G-класа, модифициран в „ Брабус”.

„ Спирам на червен светофар, а този дядо инцидентно не помни да спре”, сбито разяснява злополуката Динко.

След като потроши няколко автомобила Динко към момента може да се утеши с пожарната или танка, които има. И да се похвали с поредна облага — състезателен „ Мерцедес”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР