На косъм от фаталния край е била ранената с нож

...
На косъм от фаталния край е била ранената с нож
Коментари Харесай

Наръганата с нож руска журналистка била на 4 милиметра от фаталния край


На косъм от съдбовния край е била ранената с нож в гърлото съветска журналистка и зам-главен редактор на известното радио „ Ехото на Москва “ Татяна Фелхенгауер.

Това разкри основният редактор на радиостанцията Алексей Венедиктов по телевизия „ Дожд “. „ Раната е била доста рискова, както ми споделиха лекарите: "4 милиметра вляво и край “, сподели той. "Таня съвсем не приказва, неразрешено й е към този момент. От през днешния ден тя стартира да си разменя известия с нейните другари, само че мисля, че възобновяване ще бъде тежко “, добави още той.

Въпреки това Алексей Венедиктов означи, че от понеделник журналистката ще стартира да работи, само че от у дома.

Журналистката бе нападната на 23 октомври в постройката на самата медия в центъра на Москва. Нападателят Борис Гриц проникнал в постройката, качил се на 14-я етаж и нанесъл удар с нож върху журналистката, като хладното оръжие попаднало в гърлото. Той е с психическо разстройство и изясни, че нападнал журналистката, тъй като последните два месеца тя го преследвала и измъчвала полово по телепатичен път. Предявено му е обвиняване за преднамерено ликвидиране. До правосъдния развой е оставен под стража. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР