На консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев

...
На консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев
Коментари Харесай

Костадинов поиска третия мандат: Готови сме да управляваме

На консултациите за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев и преди политическата рулетка да е завъртяна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов изиска третия мандат. 

" Не знам кой Ви е заблудил, само че ние в никакъв случай не сме казвали или заявявали, че ще бъдем съпротива в 49-ото Народно събрание. Напротив, ние сме подготвени да управляваме ", съобщи той в отговор на Радев, който ги дефинира като съпротива с значима роля.

Костадинов за следващ път посочи, че са подготвени със състав на кабинет.

Радев пък съобщи, че  49-ото Народно събрание минимум би трябвало да одобри бюджет. Той попита и представителите на " Възраждане " какъв брой време е нужно на Народното събрание, с цел да свърши значимите за страната задания.

Костадинов се съгласи, че е значимо да се одобри бюджет. От думите му стана ясно, че няма да поддържат законопроектите, които влязоха в законодателната стратегия на ПП-ДБ. В типичния си жанр той заприказва за " държавен прелом ", което съгласно него било желанието за приемане на законите за Еврозоната. 

В края на откритата част Радев заяви, че очаква отговор от Европейска комисия за поисканото от Народно събрание предоговаряне на ПВУ в частта енергетика до края на месеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР