На консултациите при президента управляващата партия ГЕРБ определи гласуването по

...
На консултациите при президента управляващата партия ГЕРБ определи гласуването по
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Трябва да се събудим от 10-годишния кошмар!

На консултациите при президента ръководещата партия ГЕРБ дефинира гласуването по пощата като прекомерно екзотична концепция. Да, обаче Австрия, Финландия, Германия, Унгария, Италия, Испания и Румъния, които са страни членки на Европейския съюз не са приели гласуването по пощата за екзотична концепция, а за практична концепция, която разрешава на техните жители да гласоподават и по този метод. Това разяснява във фейсбук водачът на "Има такава страна " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

Представители на неговата партия също се срещнаха с президента Румен Радев. Самият Трифонов обаче не отиде. Слави продължава да изнася своите визии за изборите единствено през обществените мрежи или по своята телевизия 7/8 Тв.

"Защо ръководещите не желаят за има електронно гласоподаване, с такива големи компликации позволиха машинното гласоподаване, за какво не желаят в тази прекомерно особена обстановка с КОВИД 19 да има и гласоподаване по пощата? Отговорът е безкрайно явен. Защото се опасяват. Страхуват се от гласовете на българите в чужбина, опасяват се от гласовете на младите българи, опасяват се от високата изборна интензивност, тъй като тя ще им вземе властта. А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални ", продължава коментара си Трифонов във връзка отхвърли на ГЕРБ да се гласоподава по пощата.

Той отива по-далеч и назовава ръководещите "хорица, които могат да съществуват единствено във властта и посредством властта ".

Шоуменът е уверен, че това ще е последният мандат на ГЕРБ, а с това ще свърши и "един 10-годишен призрачен сън, от който ние би трябвало да се събудим ".

На консултациите при президента ръководещата партия ГЕРБ дефинира гласуването по пощата като прекомерно екзотична концепция. Да,...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР