„На конгреса в Ротердам беше много срамно, всички ни питаха

...
„На конгреса в Ротердам беше много срамно, всички ни питаха
Коментари Харесай

Сачева: Искаме оставката на Константинова, цялото общество я иска

„ На конгреса в Ротердам беше доста срамно, всички ни питаха за какво е такова отношението ни към бежанците “, сподели Сачева. И добави:

„ Ние нямаме доверие на това държавно управление. Готвим се за горещо лято, има доста тематики за избор на съмнение. Независимо от високите искания за битка с корупцията, към този момент има индикации за такава ".

Например тематиката с „ Джемкор “ също провокира доста въпроси, за какво се наложи толкоз бързо подписване на този меморандум? Думите, които до този миг са се казвали от ръководещите, демонстрира, че не може да се разчита на тях, няколко пъти към този момент бяхме излъгани и това също е мотив за избор на съмнение, счита Сачева.

Тя изясни, че ГЕРБ ще внесат избор на съмнение към държавното управление, когато са подготвени, а задачата им сега е да демонстрират истината, действителните неща, които се случват в ръководството. При внасянето на вота хората би трябвало да са уверени и сигурни, че той не е необходим на опозицията, а на обществото.

„ Насилието е срамно държание за Народно събрание, ръководещите, когато провокират, би трябвало да са подготвени да понесат отговорността си ", разяснява Деница Сачева вчерашната отвратителна обстановка в Народното събрание.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР