На конгреса през януари ще се подготвяме за предстоящите избори

...
На конгреса през януари ще се подготвяме за предстоящите избори
Коментари Харесай

Нинова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори


На конгреса през януари ще се приготвяме за идните избори - уверена съм, че ще има и предварителен парламентарен избор. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на "Визия за България " и идния конгрес на Българска социалистическа партия през януари, предава "Фокус ".

Нинова изясни, че депутатите от ПГ на "БСП за България " са в цялата страна. „ Вече може би повече от месец. Много съм им признателна, благодаря и през вашия ефир. Поздравявам ги за напъните, поизморени са, само че знам, че ще продължим с още по-голяма сила. Докрая на декември би трябвало да продължат тези срещи, събираме съответните оферти. В края на декември обобщаваме, януари ще имаме конгрес “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че на най-висшия конгрес на партията би трябвало да се одобри „ Визия за България “ в финален вид. „ Дотогава би трябвало да сме наясно с процедурите за номинация на евродепутати, т.е. подготовката ни е за избори, в случай че мога да обобщя за този конгрес. Европейски, тъй като те са избрани и ясни през май. Убедено считам, че ще имаме и предварителни парламентарни, тъй че с конкретизацията на „ Визия за България “, вършим действително стратегия за ръководство на страната “, сподели Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР