На конференцията Oculus Connect, основателя на социалната мрежа Facebook Марк

...
На конференцията Oculus Connect, основателя на социалната мрежа Facebook Марк
Коментари Харесай

Oculus Connect показа абсолютно автономен VR-шлем

На конференцията Oculus Connect, създателя на обществената мрежа Фейсбук Марк Зукърбърг, сподели безусловно самостоятелен VR-шлем. Устройството е получило името Oculus Go и се отличава по това, че не изисква свързване към смарт телефон или личен компютър.

Изображението на безусловно самостоятелния VR-шлем се появи в микроблог платформата Twitter. Зукърбърг назовава Oculus Go, “изключително налично устройство”. Цената му ще доближи 11.5 хиляди $. На пазара той ще се появи през 2018 година Основателят на Фейсбук не е показал точната дата на дебюта на шлема. Той оповестява за желанието на компанията да развива това направление. Организацията също по този начин работи над основаването на нов VR-шлем под тайното име Santa Cruz.

Тази джаджа също не изисква свързване към в допълнение устройство. Представителите на компанията-разработчик са отказали да разкрият техническите характерности на VR-шлема. Те са декларирали, че Santa Cruz ще може да схваща ситуацията на геймъра в пространството, без потребление на външни камери. Тестването на устройството е планувано да се организира през ноември идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР