На конферентната маса бяха продуцентите от „Междинна станция“ - Андрей

...
На конферентната маса бяха продуцентите от „Междинна станция“ - Андрей
Коментари Харесай

Стартира One Love Tour 2018

На конферентната маса бяха продуцентите от „ Междинна станция “ - Андрей Арнаудов и Иван Христов, македонските им сътрудници от „ Иноватива груп “ - Саня Николич- Маринкович и Марко Маринкович - Слаткаристика, както и част от изпълнителите в One Love Tour 2018 – Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа, Next Time и Димитър Господинов - участник от Фермата. Присъстваха публицисти от водещи медии в България и Македония. Пресконференцията започва с формалния промо клип, в който гостите видяха фрагменти от турнето през 2017г. и какво следва през тази година. Андрей Арнаудов показа, че с общи старания, тъкмо преди една година се е сбъднала фантазията му за взаимен план сред България и Македония. Турнето, което основават в името на любовта към изкуството, към музиката, която има силата да сплотява и събаря граници, даже и държавните.

One Love Tour 2017г. мина през две страни, продължи 5 месеца, в 8 града и хиляди почитатели се събраха, с цел да потвърдят, че няма нищо по-докосващо и по-въздействащо от нейно величество музиката. Чрез музиката на две прилежащи, близки страни, с доста сходни езици, доказваха на всички, че любовта сплотява! България и Македония пяха за първи път дружно в един темп и на един език, езикът на любовта. Огромния триумф, който реализира One Love Tour 2017г., задължава продуцентите да продължат, с цел да доближат до колкото се може по-голяма публика от всички възрасти. Единодушно е взето решение да се разшири мащаба на турнето и тази година One Love Tour ще е фестивал. Ще е изцяло безвъзмезден и със свободен достъп. Дванадесет часова богата стратегия, включваща разнообразни стилове музика, фолклор, детски спектакъл и вокални групи, известни реализатори от двете страни, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от концепцията да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде построена „ Улица на занаятите “. На нея посетителите ще могат да се срещнат с античните ни и пъстри занаяти. Така ще запазим едно скъпо завещание. Най-голямата атракция по време на One Love Tour 2018г. е, че за първи път от старта на Фермата, ще се даде опция, на хора отвън телевизионния формат, да видят арената на игрите. Ще се построи същинска сцена и освен ще я видят, само че и ще могат да премерят сили с част от участниците от Фермата, с обществени персони, с телевизионни водещи и между тях. Продуцентите на турнето благодариха на БТВ, че са приели концепция им и дружно ще я осъществят. За втора поредна година общоприет спонсор на One Love Tour е „ Минстрой Холдинг “, а тази към него се причисли - „ Комерсиална банка “ Македония. Официален осигурител на фестивала е „ Евроинс “, а компаниите подкрепили плана са: Хотел „ Маринела “ и „ Victoria Group Hotels & Resorts “, „ Mazda Bulgaria”, Консервна фабрика „ Дилмано Дилберо “, Българска телекомуникационна компания „ Vivacom “, Орка Холдинг – Македония, водещият международен снабдител на инфраструктура за осведомителни и информационни технологии (ИКТ) и интелигентни устройства „ Huawei “,Аджъбадем Клиник, „ Юлен “ АД, Фондация „ Българска памет “. Гостуванията на One Love Tour в градовете, се осъществят със съдействието на: Министерство на външните работи, Община Банско, Община София, Община Варна, Община Русе, Община Стара Загора, Община Скопие, Община Струмица, Община Кавадарци.

Фестивалът One Love Tour започва на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, на 21 юли – гр.Банско, 28 юли – гр.Варна, 11 август – гр.Струмица, 07 септември – гр.Кавадарци, 08 септември – гр.Русе и приключва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора. Старта на фестивала, на 16 юни, в Скопие е в границите на събитията, част от Европредседателството на България и с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Ще се организира в центъра на гр. Скопие и ще е най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. На откриването ще участват: Министър-председателят на Република Македония Зоран Заев и Външният министър на България – Екатерина Захариева, представители на Община Скопие, Министерство на културата на Република Македония и с цялостната поддръжка на българския Премиер – Бойко Борисов. В Скопие, посетителите на фестивала ще видят и чуят осъществяванията на Златно Славейче, Любойна, Фолтин, Сашко Коцев, отбор Българе, Графа, Деси Добрева, Next Time и Слаткаристика.

Програмата в София, на 30-ти юни в Южния парк, започва с вокална група Бон-Бон, продължава с Телефон 112, а във вечерния концерт ще вземат присъединяване: Next Time, Слаткаристика, Ъпсурт и Васил Найденов. За всеки град програмата ще е друга. Официален водещ на фестивала ще е Ники Станоев, а в градовете присъединяване ще вземат: Оратница, Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Ъпсурт, Влатко Стефановски, Стефан Вълдобрев и нормалните обвинени.

Очакваме ви на фестивала One Love Tour 2018!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР