На комедиантите винаги можем да разчитаме да ни оправят настроението.

...
На комедиантите винаги можем да разчитаме да ни оправят настроението.
Коментари Харесай

Когато един комедиант е по-циничен от всякога

На комедиантите постоянно можем да разчитаме да ни оправят настроението. Дори и да е петък 13-и, каже ли ни някой от тях смешка, денят незабавно потръгва.
 “Хленч ”, Стивън Бъркоф, Живко Желязков, Дария Димитрова и новата премиера на Сцена Дерида
Когато страховете ни държат будни

“Хленч ” демонстрира нескрито страха и терзанията ни

Може да ни звучи ексцентрично, само че е реалност, че за живота на един комик даже към този момент е написана книга. Тя носи заглавието " Един кон влезнал в бар " и е на създателя Давид Гросман, който с нея даже си печели премия " Ман Букър ". И тъй като книгата съумява да притегли интереса на доста хора, наличието ѝ в този момент е показано и в пиеса, режисирана от Душан Парижек.

Добрите вести за нас са, че на сцената на Народния спектакъл ще можем да гледаме точно международния театър, който е копродукция на Дойчес Театър от Берлин и Залцбургския фестивал и Бургтеатър от Виена. В ролята на комедианта Дов Гринщейн ще забележим Самуел Финци, а в тази на Пиц - Катлийн Моргенайер.
 Снимка 604666

За основния воин в " Един кон влезнал в бар ", Дов Гринщейн, като се изключи че е комик, знаем, че е и подбудител. Той си има лично шоу, в което е постоянно подготвен да удовлетвори желанията на публиката. Една вечер обаче той излиза на сцената за последното си зрелище. Представление, което цели да е интимно, екстатично и в това време да всява шок и ужас.
 Снимка 604665

Затова Дов Гринщейн става безмилостно непосредствен и стартира да споделя всевъзможни вицове - както тъпи и вулгарни, по този начин и остроумни и безобидни. Сред историите за смях и щастливи сълзи обаче, както постоянно се оказва, има и такива, които разкриват контузията и виновността, която усещаме.
 “Представление и половина ”, Стоян Радев и новата премиера в Сатиричен спектакъл “Алеко Константинов ”
Когато 14 актриси са мъчително откровени

Подготвили са ни “Представление и половина ”

Представлението ще се играе в Народен спектакъл " Иван Вазов " единствено два пъти - на 25 и 26 март, в наличието на режисьора Душан Парижек. Билетите са към този момент в продажба, а цялата информация за постановката е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР