"На кого вярвате? Това е прост въпрос, който беше зададен

...
"На кого вярвате? Това е прост въпрос, който беше зададен
Коментари Харесай

Time: На кого вярвате?

"На кого вярвате? Това е елементарен въпрос, който беше заложен на президента Тръмп от публицист в Хелзинки. В този миг той можеше да опровергае думите на своя дълготраен зложелател Русия, само че вместо това Тръмп отговори: "Имам религия и в двете страни”.

Така световноизвестното списание "Тайм” стартира материала от идния си брой.

TIME’s new cover: Trump wanted a summit with Putin. He got way more than he bargained for https://t.co/sUu9gGKmmP pic.twitter.com/qq6iOjlis1
— TIME (@TIME) 19 July 2018
Чрез направения колаж от лицата на Владимир Путин и Доналд Тръмп обединени в едно, "Time " още веднъж провокира международното внимание към себе си с провокативната корица. Явно е, че задачата е да притегли вниманието към абсурда към двамата президенти след срещата на върха в Хелзинки преди няколко дни и "обстрелът ", на който бе подложен Тръмп след нея.

"Владимир Путин отхвърли още веднъж, че Русия се е намесила в президентските избори през 2016 година Американското министерство на правораздаването, разследващите служби и двете камари на Конгреса дефинитивно заключиха, че Кремъл има пръст в американските избори.

На кого Тръмп има вяра повече? " Питат читателите си "Time ".

Според списанието това е бил моментът, в който американският президент е можел да нанесе мощен упрек на дългогодишния съперник на Съединени американски щати. Вместо това, Тръмп отговори: "Имам доверие и на двете страни. Имам огромно доверие в разследващите ми служби, само че ще ви кажа, че президентът Путин беше изключително безапелационен и мощен в отричането си през днешния ден “.

"Основателите на Съединените щати са дали на бъдещите президенти единствено няколко значими указания, събрани в Конституцията. Преди да встъпи в служба, президентът на Щатите би трябвало да се закълне да опази и отбрани Конституцията ни и съзнателно да извършва отговорностите си”, показват от "Тайм”.

Според текста в списанието, това е бил моментът, когато Тръмп е трябвало да извърши тези обети.

"Когато държавен глава не има вяра на личните си разследващи служби, това е голям проблем за страната, в която се случва”, показва още пенсионираният военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Владимир Рубанов пред изданието.

Новият брой на "Тайм” би трябвало да излезе на 30 юли.

Защо срещата Путин - Тръмп е толкоз значима

Голямата неточност на Тръмп при срещата му с Путин

Доналд Тръмп още веднъж: Не сте ме разбрали за Русия

Тръмп: Русия управлява изцяло Германия

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР