На кого поставяте ултиматуми?Това попита в декларация от името на

...
На кого поставяте ултиматуми?Това попита в декларация от името на
Коментари Харесай

Атанасова се ядоса на ПП и ДБ и ги нарече временни посетители на държвата

На кого поставяте ултиматуми?

Това попита в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова от трибуната в Народното събрание.

Тя попита дали изчезналите Политическа партия и Демократична България желаят да търсят решения и съобщи, че липсва проект. И добави, че Политическа партия и Демократична България са " краткотрайни гости освен на Народното събрание, само че и на страната ".

" Преди време ви викаха предлагачи, сподели Десислава Атанасова. Днес било ясно кой се интересува от българските жители и кой желае бързи избори, да няма Еврозона и да няма битка с инфлацията. ", сподели тя и попита дали " вълшебната флашка им обезпечава изборни победи ".

" И с машините, и с бюлетините гласоподават хората ", добави Атанасова.

Тя също употребява рефрена за " машината на Мадуро ":

" Ние ще бъдем тук и ще отстоим уговорката, който имаме пред българските гласоподаватели. В целия свят се гласоподава с хартия, а не с машината на Мадуро ", повтори тя.

" Вие сте несъстоятелни и в неспособност да се справите с каквото и да е ", обърна се Атанасова към Демократична България и Политическа партия.

Тази заран работата на Народното събрание беше блокирана заради. Вторият опит за събиране на кворум също не се получи. Третият се оказа сполучлив, защото се появиха депутатите от ГЕРБ-СДС, които по-рано отсъстваха поради изключителна среща, свикана от Бойко Борисов в централата на партията.

, които желаеха да се сътвори комисия, която да прегледа измененията в Изборния кодекс. Двете обединения плануват основаването на комисията да бъде прегледано идната сряда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР