На книжния пазар от Издателство Ибис можев да намерим „Островът

...
На книжния пазар от Издателство Ибис можев да намерим „Островът
Коментари Харесай

Време за четене: „Островът на пеперудите“ и любовта, която идва на неочаквани места

На книжния пазар от Издателство Ибис можев да намерим „ Островът на пеперудите “ - пленителна любовна история за една мощна жена и един твърдоглав мъж в едно очарователно южняшко градче със своенравни и твърдоглави поданици.

Животът на Лайла Дейли , здравна сестра в незабавно поделение в Далас, е белязан от трагично събитие. Тя търси ново начало и взема решение да се реалокира в Папийон – малко картинно градче в Луизиана .

Но още с идването ѝ я чакат куп неприятни изненади – посрещната е от алигатор на пътя, а лекарят, от който е купила локалната клиника, не е предизвестил и подготвил пациентите за нейната поява. Но най-дразнещото от всичко е привлекателният шериф , който я глобява още преди да е влезнала в града.

Шериф Арми Лавин харесва рутината и спокойствието. И въпреки да няма нищо умерено в новата жителка на града, той е уверен, че точно тя е най-подходящата за него жена, и е твърдо решен да завоюва сърцето ѝ . Което се оказва напълно не лека задача, защото Лайла е напълно съсредоточена върху работата и пациентите си.

Но да се впише в дребната южняшка общественост за Лайла ще се окаже по-трудно, в сравнение с си е представяла . А с цел да завоюва доверието на локалните поданици, ще се нуждае от помощта на шерифа...

 книга Издателство Ибис Островът на пеперудите Издателство Ибис
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР