На класическа със своята нелепост ваканционна картинка се натъкна репортер

...
На класическа със своята нелепост ваканционна картинка се натъкна репортер
Коментари Харесай

БАЙ ГАНьО НА МОРЕ: Бой за евтини чадъри на Нестинарка

На класическа със своята безсмислица ваканционна картинка се натъкна кореспондент на Lupa.bg на паметния плаж " Нестинарка " край Царево. Две семейства родни отпускари се хванаха гуша за гуша за безвъзмезден чадър и едвам бяха разтървани от полицията, преди да се изпопребият в името на евтината сянка.

Действието на драмата се разви сред тузарските " Реджина Маре " и " Серенити Бей ", които са разположили по част от плажната линия чадъри и шезлонги чартърен. В непосредственост до мастодонтите достъпът до плаж " Нестинарка " е свободен и хората могат да плажуват, без наложително да заплащат за тези екстри. Именно там се заформи драмата.



Едър мъж и още по-едрата му брачна половинка в предпенсионна възраст се скараха грубо с група младежи за правата над престаряло чадърче. Първите твърдяха, че са си го заплюли още от 7 сутринта с хавлия, другите упорстваха, че свободната линия не търпи резервации.

Спорът бързо ескалира и след няколко разменени реплики за тлъстините на възрастното семейство и това какви " курви и разпоретини " са девойките от по-младата група, едвам не се заформи ръкопашно меле. За благополучие очевидци на свадата повикаха полиция, която навреме дойде на място и раздели нападателните агитки.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР