На Киану Рийвс му се носи славата на една от

...
На Киану Рийвс му се носи славата на една от
Коментари Харесай

Да не харесваш Киану Рийвс

На Киану Рийвс му се носи славата на една от най-харесваните звезди поради положителното му отношение към всеки. Дори и към почитателите, които инцидентно го стопират по улиците за фотография.
 Матю Пери, Джулия Робъртс,
Да скъсаш с Джулия Робъртс

Неочакваното самопризнание на Матю Пери

Затова не сме и очаквали, че друга звезда ще се издаде, че не харесва Киану Рийвс. Оказва се обаче, че Матю Пери не храни доста топли усеща към сътрудника си.

Актьорът от " Приятели " неотдавна написа мемоарната си книга Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, в която усещане прави един много спорен фрагмент.

" Защо истински мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, само че Киану Рийвс към момента върви измежду нас? ", написа в текста.

Тук е моментът да уточним, че както Матю Пери, по този начин и Киану Рийвс персонално са се познавали с артиста Ривър Финикс. Пери обаче приема гибелта му през 1993 година много тежко.

Също сложен миг за артиста от " Приятели " е и когато различен негов сътрудник, Крис Фарли, умира през 1997 година, едвам на 33 години. В книгата си Матю Пери признава, че когато е научил новината за гибелта на приятеля си, от гняв е пробил дупка в стената на съблекалнята на Дженифър Анистън.
 Снимка 592487

От тези фрагменти от Friends, Lovers and the Big Terrible Thing излиза наяве, че Матю Пери в действителност мъчно е понасял загубите на близки хора, което е и напълно естествено.
 Матю Пери, записките му Friends, Lovers and the Big Terrible Thing и защо е похарчил 9 милиона $
За какво е похарчил 9 милиона $ Матю Пери

Пътят към трезвеността не е по никакъв начин лек

Какво тъкмо обаче има той срещу Киану Рийвс, за какво не го харесва и какво значи цитатът " само че Киану Рийвс към момента върви измежду нас ", очевидно ще можем да разберем щом прочетем мемоарната книга на артиста от " Приятели ". А до излизането ѝ не остава доста. Очаква се тя да се появи на 1 ноември, написа Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР