На Кали никак не й е лесно да работи денонощно

...
На Кали никак не й е лесно да работи денонощно
Коментари Харесай

Кали: Никак не ми е лесно, но не се оплаквам!

На Кали по никакъв начин не й е елементарно да работи непрекъснато и да се грижи за тримата си сина, само че акцентира, че няма даже моментни залитания в самосъжаление. Все отново не е единствената жена, която би трябвало съчетава кариерата си с родителството, научи HotArena.  

„ О, по никакъв начин не е елементарно. Но аз не съм от хората, които се оплакват. Работя, изкарвам пари и се оправям. Няма да давам и препоръки на хората по какъв начин да си гледат децата. Когато човек прави нещо, би трябвало да си дава сметка за какво го прави. И като мрънка, и не е удовлетворен, да се сърди на себе си, тъй като никой не му го е направил на мощ. Смятам, че родителите са виновни за личните си деца . Отдавна живеем в демократични условия и можем да избираме по какъв начин, с кого, какъв брой и какво да вършим. Така че аз съм си избрала да имам три деца и за мен е голямо наслаждение, наслада и обич да знам, че ги имам ”, споделя Кали и добавя, че е дала цялостна независимост на синовете си, написа " Уикенд ". 

Когато пораснат, те сами ще решат по какъв начин да живеят, за което майка им няма никакво желание да им въздейства. Певицата държи само да са почтени и работливи: „ За мен е значимо да са почтени първо към себе си и по-късно към хората. Мързелът е един от най-големите пороци освен за мен и в божиите закони го написа. Леността е недостатък, просто в днешно време му споделяме мързел. За какво си тук на тази земя и дишаш кислорода на останалите, в случай че няма да свършиш нещо потребно ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР