На какво точно основание е самочувствието на Антония Петрова?! Хубаво нещо

...
На какво точно основание е самочувствието на Антония Петрова?!
Хубаво нещо
Коментари Харесай

Кралица ли: Антония Петрова е на 37, с видима възраст над 50!

На какво тъкмо съображение е самочувствието на Антония Петрова?!
Хубаво нещо е самочувствието, само че с едно „дребничко“ изискване – да е с покритие. Е, тъкмо то се търси от дълго време при Антония Петрова, провъзгласила нееднократно себе си за… кралица. Помним фотосите, които блъскаше като замаяна в мрежата, а над всяка бе написала „Qeen“ Антония Петрова-Батинкова.
 Антония Петрова
Антония Петрова искрено си дъртее, считат консуматори

Та същата тази нашенска „кралица“ тези дни не стопира да задръства профила си с фрагменти от фамилната отмора на Малдивите. На потребителите обаче им увиснаха ченетата при типа на визията на Тоца.

Оставяме встрани обстоятелството, че Батинковата се е направила на нищо с големи хиалуронови джуки, които й стигат до носа, както и силиконови цици с грамаден размер. Но… нейни са парите, дано си ги дава за каквото реши, щом се харесва. Тя и „Барбито“ Андреа от Бургас се любува на гледката в огледалото…

Друг е въпросът обаче, че надутата до безсрамие Антония Петрова е на 37 години по персонална карта, а забележимата й възраст към този момент минава 50-така. Вгледайте се в фотографията и ще видите – лицето й, което в тази ситуация не е подробно обработено, си наподобява напряко остаряло и повехнало.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР