На какво основание главният прокурор е настанен в резиденция „Бояна“?

...
На какво основание главният прокурор е настанен в резиденция „Бояна“?
Коментари Харесай

Румен Петков пита: На какво основание Гешев е настанен в резиденция „Бояна“

На какво съображение основният прокурор е настанен в резиденция „ Бояна “? Този въпрос зададе пред медиите в Бургас ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Според него този факт буди серия от неясноти.

„ Чие е решението той да бъде настанен там и каква е организацията на деяние на Националната работа за защита, чийто патримониум е резиденция „ Бояна “ и службата, която охранява основния прокурор. Утре, в случай че се изпогърмят, кой носи отговорност? Още когато Борисов посегна на НСО през Закона за Министерство на вътрешните работи, съм попитал това. Ако стане белята, излиза въпросът „ Кое НСО е по-НСО и кое е по-тежко? “ Това на основния прокурор, това на министър-председателя, НСО-то на прокуратурата, НСО на НСО, това на Министерство на вътрешните работи или кое? Връщам се на въпроса – кой и с какви претекстове настани основния
прокурор в резиденция „ Бояна “ “.

Петков разяснява усещането си, че сигналът от Политическа партия АБВ, импортиран в Министерство на защитата, за противозаконен ремонт на самолети L-39 в нелицензиран цех в Украйна, остава без какъвто и да е отговор от прокуратурата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР