На какво основание главният прокурор е настанен в резиденция Бояна“?

...
На какво основание главният прокурор е настанен в резиденция Бояна“?
Коментари Харесай

На какво основание главният прокурор е настанен в резиденция „Бояна“, пита Румен Петков

На какво съображение основният прокурор е настанен в резиденция „ Бояна “? Чие е решението той да бъде настанен там и каква е организацията на деяние на Националната работа за защита, чийто патримониум е резиденция „ Бояна “ и службата, която охранява основния прокурор. Утре, в случай че се изпогърмят, кой носи отговорност?
Това попита пред медиите в Бургас ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Според него този факт буди серия от неясноти.
" Още когато Борисов посегна на НСО през Закона за Министерство на вътрешните работи, съм попитал това. Ако стане белята, излиза въпросът „ Кое НСО е по-НСО и кое е по-тежко? “ Това на основния прокурор, това на министър-председателя, НСО-то на прокуратурата, НСО на НСО, това на Министерство на вътрешните работи или кое? Връщам се на въпроса – кой и с какви претекстове настани основния прокурор в резиденция „ Бояна “ “, настоя Петков.
„ Ако държавното управление е взело решение основният прокурор да бъде настанен в резиденция „ Бояна “, то това е едно допустимо пояснение “.
Петков добави също, че партията е внесла и няколко сигнала в прокуратурата за груби нарушавания в региона на енергетиката, още веднъж без отговор и това значи отвод от правосъдие.
По отношение на дейностите на водача на Да, България Христо Иванов, Петков ги лимити като „ явен слугинаж към Доган “.
Христо Иванов се държи като зле проведен туроператор. Като подобен туроператор, който очевидно има някакви ползи. Интересите на господин Иванов са напълно разнообразни, само че въпреки всичко е грозно. Той е съизвършител в грозно решение на Общинския съвет за елиминация на пътя и решение, което обслужва единствено господин Доган, а по-късно същият се афишира срещу това решение, е просташко “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР