На какво ли не са готови звездите, за да постигнат

...
На какво ли не са готови звездите, за да постигнат
Коментари Харесай

Защо е грешно да следваме диетата на Ким Кардашиян


На какво ли не са подготвени звездите, с цел да реализиран своето, мечтаната визия или пък да влязат в по този начин мечтана роля. Не знаем за какво, само че първо се сетихме за Марк Уолбърг, който за ролята си на боксьор, трансформирал се в духовник във кино лентата Father Stu, е трябвало да качи към 14 кг единствено за шест седмици. Но по този начин или другояче, няма да си приказваме за него, а за Ким Кардашиян.
 Марк Уолбърг, Father Stu, напълняването с към 14 кг и по какъв начин го е постигнал
Защо Марк Уолбърг е пиел зехтин

Всичко в името на ролята

Е, на нея не ѝ се постанова да пълнее, а противоположното - да отслабне, освен това бързо, единствено и единствено да може да облече роклята на Мерилин Монро за MET Gala 2022. Същата, която е носила Монро преди 60 години, до момента в който пее " Happy Birhday " на тогавашния президент на Съединени американски щати Джон Кенеди.

И въпреки Ким Кардашиян да е имала поради обилните форми на филмовата икона, в следствие е схванала, че фигурите им надалеч не си наподобяват, колкото е очаквала. Затова и ѝ се постанова да смъкна към седем кг.

" Не съм гладувала, само че бях прецизна ", признава Ким за режима на хранене, на който се подлага за цели три седмици.

Тренировките остават наложителни, а от менюто ѝ напълно изключени са захарта и въглехидратите, като натъртва най-вече на зеленчуци и протеини. Ето по този начин тя реализира и желанието си - да облече роклята на Мерилин за вечерта на MET Gala.

Експертите обаче изясняват за какво свалянето на килограми за малко време по този метод не е здравословно и сходна диета въобще не би трябвало да се съблюдава. На първо място, тежестта не се равнява на мазнините в тялото. Това значи, че свалените седем кг е допустимо да са били вода.

Затова пък стресът, през който тялото минава при бързо намаляване, е огромен. Рисковете включват електролитен дисбаланс, формиране на камъни в жлъчката, подагра, отмалялост, запек, диария и гадене.

Намаляването на количеството захар и въглехидрати, които одобряваме, може и да оказва помощ за свалянето на килограми, само че оказва отрицателен резултат в дълготраен проект. А надали бихме желали да нарушим ритъма на метаболизма си.

Тялото ни просто ще си върне килограмите много по-бързо, в сравнение с и се надяваме след подобен фрапантен хранителен режим, написа Women`s Health.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР