На какво ли не е способно едно момиче, за да

...
На какво ли не е способно едно момиче, за да
Коментари Харесай

Известна журналистка се разсъблече и забогатя /снимки/

На какво ли не е способно едно момиче, с цел да бъде известно и красиво. Е, оказа се, че на много забавни неща. Типичен образец за това е красивата и сполучлива журналистка Алекса Деланос. 23-годишното момиче от Маями имало много сполучлива ТВ кариера, само че решила, че това не е задоволително. Искала повече популярност и пари.
Затова тя се разголила по нищожен бански, стартира да качва сексапилните си фотоси в обществените мрежи и… забогатя неимоверно. 23-годишната Алекса в този момент живее нов и трогателен живот. Тя не стопира да обикаля света и да се снима на екзотични плажове, до които върви с частния аероплан на половинката й. Той не е какъв да е, а известният художник Алек Монополи.
„ Реших, че мога да спечелвам три пъти повече в обществените мрежи, в сравнение с да работя като журналистка. Това отвори вратата към развлекателната промишленост за мен “, споделя Алекса.
В момента 1,3 милиона души са абонирани за нейните обществени канали. Всяка обява в Instagram й носи по пет хиляди паунда. Щом спечелила първите си 12 хиляди паунда от разголени фотоси Деланос ги „ вложила “ за пластични интервенции. Увеличила гърдите, устните и задните си елементи.
„ Щом си направих корекциите клиентите ми в обществените мрежи се усилиха двойно единствено за година и половина, а това пък усили и парите ми “, призна тя.
В допълнение към бизнеса със секси фотоси Деланос се занимава и с предприемачество – тя е създала лична сбирка спортни облекла за дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР